Anunț public asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului, pentru proiectul „Asistență tehnică pentru implementarea și integrarea sistemelor ITS pe Autostrada A1 Margina-Nădlac”

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului, pentru proiectul Asistență tehnică pentru implementarea și integrarea sistemelor ITS pe Autostrada A1 Margina-Nădlac, propus a fi amplasat pe teritoriul administrativ al Jud. Arad și Jud. Timiș, care nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Decizia Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului , str. Splaiul Independenței, nr. 294, sector 6, București și la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA cu sediul în B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, București, în zilele de luni-joi, între orele 08:00-16:30 și vineri între orele 08:00-14:00, precum și la următoarea adresă de internet: www.anpm.ro la secțiunea Reglementări/Acordul de mediu.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului – Splaiul Independenţei, nr. 294, Sector 6, Bucureşti sau pe adresa de e-mail office@anpm.ro, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support