Raportul de activitate pe anul 2017 al consilierului local – VIDICAN LIVIA

ROMANIA

JUDETUL ARAD

COMUNA SAGU

CONSILIUL LOCAL

Raportul de activitate al consilierului local, pe anul 2017,

VIDICAN LIVIA, consilier local PNL

Ca reprezentant al Consiliului Local al comunei Șagu, județul Arad, in conformitate cu prevederile Legii 215/2001 a administratiei publice si a statutului alesilor locali Legea 393/2004 prezint urmatorul Raport de activitate pentru anul 2017.

Am participat la aproape toate sedintele consiliului local, atat la cele ordinare cat si la cele extraordinare. Am participat la toate sedintele Comisiei de specialitate, din care fac parte.

Am incercat ca intreaga activitate in Consiliul Local sa o desfasor in folosul comunitati, pe cât posibil, o apropiere de cetăţenii comunei Sagu, mai ales asupra problemelor tinerilor şi a femeilor.

M-am intalnit foarte des cu cetatenii comunei, prilej cu care am discutat despre prioritatile si asteptarile acestora de la autoritățile locale. Am cautat sa fiu un fidel sustinator al opiniilor și solicitărilor adresate consiliului local de catre cetateni, dar si un bun mesager a deciziilor adoptate in plenul consiliului, cu privire la ceea ce intereseaza în mod nemijlocit cetatenii, precum si un bun formator de opinie.

Am fost preocupată de modul de sustinere a diverselor proiecte de hotarari, initiate de primarul comunei, pe care in urma analizării în cadrul sedintelor comisiei de specialitate le-am avizat în mod favorabil. Am sustinut si apreciat activitatea colegilor consilieri locali, primarului si viceprimarului comunei.

In calitate de ales local, in conformitate cu prevederile legale, am depus la termen declaratiile avere si de interes personale.

Pe viitor ma gandesc cum sa gasesc cele mai bune soluții să stimulez si sa implic comunitatea pentru colaborare si implicare mai susținută pentru rezolvarea in comuna a problemelor publice ce cad în competenta consiliului local.

Consilier local

Vidican Livia

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support