Raportul de activitate pe anul 2017 al consilierului local – ROȘU VIOREL

ROMANIA

JUDETUL ARAD

COMUNA SAGU

CONSILIUL LOCAL

Raportul de activitate al consilierului local

ROSU VIOREL – consilier local PNL, pe anul 2017

În conformitate cu art. 50, alin. 2 si 3 din Legea nr. 393/2004, privind Statutul aleșilor locali și art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2003, privind administralia publică locală, prezint acțiunile importante la care am participat in cursul acestui an, pentru punerea in practică a hotărârilor adoptate de Consiliul local, procedând la intocmirea raportului de activitate pentru anul 2017.

Am participat la toate dezbaterile din cadrul comisiei precum si in plenul consiliului, analizând pentru avizare toate proiectele de hotărâri prezentate. Am studiat toate informările compartimentelor din aparatul de specialitate a primarului comunei Șagu, iar acolo unde am avut neclaritati am solicitat mai multe detalii. Am făcut propuneri de imbunătățire a conținutului proiectelor de hotărâri, uneori chiar cu amendamente. Fac cunoscut că sunt membru al comisiei de specialitate din domeniul „Administratie publica locala, Juridica, Apararea ordinii si linistii publice, a drepturilor cetatenilor”.

Am căutat să fiu un fidel susținător al opiniilor și solicitărilor adresate consiliului local de cetățeni, dar și un bun mesager al deciziilor adoptate in plenul consiliului, cu privire la ceea ce interesează in mod nemijlocit cetățenii, precum și un bun formator de opinie.

Mă întâlnesc aproape zilnic cu cetatenii comunei Șagu si încerc să aflu care sunt problemele lor, iar pe cele urgente le aduc în discuția Consiliului Local.

Consider că nu se poate realiza o detaliere amănunţită a activităţii fiecărui consilier în parte, deoarece, în general, activitatea aleşilor locali este strâns legată de activitatea executivului, cât şi de buna funcţionare a instituţiilor şi serviciilor publice dintr-o comunitate.

CONSILIER LOCAL

ROSU VIOREL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support