Raportul de activitate pe anul 2017 al consilierului local – RĂDUȚ TEODOR

ROMÂNIA

JUDEȚUL ARAD

COMUNA ȘAGU

CONSILIUL LOCAL

RAPORT DE ACTIVITATE pe anul 2017,

CONSILIER LOCAL – RĂDUȚ TEODOR,

consilier local PSD

Activitatea desfăşurata pe parcursul anului 2017, în calitate de consilier local, reprezentand PSD, în conformitate cu Legea 215/2001, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi a Legii nr. 161/2003 cu completările ulterioare, va fi prezentata in prezentul raport de activitate anuală .

Prin acest Raport de activitate doresc să înştiinţez cetăţenii comunei Sagu despre activitatea desfășurată în cadrul Consiliului Local pe parcursul anului 2017.

La toate ședințele m-am pregătit și am încercat, ca prin hotărârile propuse, respectiv votate de mine, prin activitatea mea precum și cu toate posibilitătile mele să reprezint interesele comunității.

Am participat la aproape toate sedintele consiliului local, atat la cele ordinare cat si la cele extraordinare. Am participat la aproape toate sedintele Comisiei de specialitate din domeniul „Invatamant, sanatate si familie, Protectie copii, tineret si sport, Munca si protectie sociala, Activitati socio culturale, culte”, din care fac parte.

Împreuna cu colegii, consilieri, am participat la aprobarea proiectelor de hotarare care duc la imbunatatirea activitatii administratiei locale si a celorlalte componente din cadrul administratiei locale, masuri care au impact pozitiv asupra vietii locuitorilor comunei Șagu.

În cadrul întâlnirilor avute cu cetatenii comunei Șagu, la propunerile si sugestiile prezentate in mod direct, dar si față de cele constatate personal, am procedat la aducerea la cunostință a acestor aspecte Consiliului Local sau Compartimentelor de Specialitate din cadrul Primariei, exprimandu-mi punctul de vedere pentru solutionarea si rezolvarea acestora. Am raspuns, de asemenea, la problemele de interes ale comunitatii si cele privind activitatea de consilier, raspunzand prompt prin solutii punctuale diverselor probleme sesizate.

In calitate consilier local, am depus in termen si in conformitate cu prevederile legale in vigoare, declaratia de avere si de interese.

Consilier local

Răduț Teodor

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support