Raportul de activitate pe anul 2017 al consilierului local – HEDREA IOAN

ROMÂNIA

JUDEȚUL ARAD

COMUNA ȘAGU

CONSILIUL LOCAL

RAPORT DE ACTIVITATE pe anul 2017,

CONSILIER LOCAL PNL – HEDREA IOAN

Prin prezenta înştiinţez cetăţenii comunei Sagu despre activitatea mea în cadrul Consiliului Local pe parcursul anului 2017, în calitate de consilier local, în conformitate cu Legea 215/2001, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi a Legii nr. 161/2003 cu completările ulterioare, va fi prezentata in prezentul raport de activitate anuală .

In toata activitatea desfasurata in comisia de specialitate din domeniul „Invatamant, sanatate si familie, Protectie copii, tineret si sport, Munca si protectie sociala, Activitati socio culturale, culte” si in plenul sedintelor ordinare si extraordinare am participat la dezbaterea proiectelor de hotarari cu constiinta faptului ca alesii locali au datoria de a actiona in folosul cetatenilor comunei si pentru ca, comuna Sagu sa se dezvolte si sa-si schimbe infatisarea transformandu-se intr-o comuna moderna si prospera.

In cadrul Consiliului Local al comunei Sagu, pe parcursul anului 2017 am incercat sa lucrez doar in folosul societatii, tinand cont, in primul si-n primul rand, de opinia locuitorilor si de normele legale existente. In ceea ce priveste opinia publica am reusit sa fiu la curent, prin consultari periodice si permanente ale cetatenilor.

Am organizat in mod regulat foruri pentru informarea cetatenilor si pentru consultarea lor. Aceste intalniri au avut loc ori de cate ori au fost considerate necesare de catre cetatenii comunei .

Am participat la toate sedintele consiliului local, atat la cele ordinare cat si la cele extraordinare. Am participat la toate sedintele Comisiei de specialitate din care fac parte.

Consilier local

Hedrea Ioan

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support