Raportul de activitate pe anul 2017 al consilierului local – FRANK SORIN

ROMANIA

JUDETUL ARAD

COMUNA SAGU

CONSILIUL LOCAL

RAPORT DE ACTIVITATE pe anul 2017,

Frank Sorin – consilier local PNL

În temeiul art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215 din anul 2001 cu privire la administrația publică locală, prin prisma acestui raport de activitate, aduc la cunoștința publicului larg, activitatea de consilier desfașurată în Consiliul Local al comunei Șagu, în anul 2017.

Comisia de specialitate în care îmi desfășor activitatea este comisia de specialitate din domeniul: ”Activitati pentru programe de dezvoltare economico-sociale, Buget-finante, Administrarea domeniului Public si privat al comunei, Protectia mediului, Agricultura”. În cadrul primei şedinţe de comisie am fost ales secretarul comisiei, funcţie pe care o ocup şi în prezent.

Am participat la aproape toate sedintele consiliului local, atat la cele ordinare cat si la cele extraordinare. Am participat la aproape toate sedintele Comisiei de specialitate din care fac parte.

Pentru fiecare ședință de comisie sau de plen a Consiliului Local Șagu am luat la cunoștintă ordinea de zi, am studiat amănunțit proiectele de hotărâre propuse, procesele verbale de ședință, iar în cadrul comisiei am dezbătut problemele supuse avizării Comisiei, solicitând în anumite situații, explicații și detalii de la factorii responsabili din cadrul Primăriei comunei Șagu sau inițiatorilor de proiecte de hotărâre.

Am încercat să identific nevoile comunei, prioritățile, problemele cu care se confruntă cetățenii, indiferent de natura lor, probleme pe care le-am adus la cunoștința executivului și am urmărit rezolvarea lor acolo unde era cazul. activitatea și prezența personală în cadrul Consiliului Local consider că am reușit să contribui in mod eficient la rezolvarea unor probleme și realizarea unor obiective necesare comunității în ansamblu și a cetățenilor.

Consilier local

Frank Sorin

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support