Raportul de activitate pe anul 2017 al consilierului local – CIBEAN NELU

ROMANIA

JUDETUL ARAD

COMUNA SAGU

CONSILIUL LOCAL

In temeiul prevederilor Legii nr. 215/2001, privind Administraţia publică locală, republicată, va prezint Raportul de activitate anuală :

Raport de activitate al consilierului local, pe anul 2017,

CIBEAN NELU, consilier local PNL

Consiliul Local este legislativul local in care se dezbat si se voteaza proiectele de hotarare. Proiectele de hotarare votate devin Hotărâri ale Consiliului Local, care sunt legi cu specific local , comunitar si trebuie duse la indeplinire de executiv. Executivul trebuie sa raporteze Consiliului Local despre modul cum a dus la indeplinire Hotărârile Consiliului Local. In cadrul Consiliului Local al comunei Sagu, in anul 2017, am incercat sa lucrez doar in folosul societatii, tinand cont, in primul si-n primul rand, de opinia locuitorilor si de normele legale existente.

Am organizat in mod regulat foruri pentru informarea cetatenilor si pentru consultarea cetatenilor comunei.

Vizand interesul cetateanului, am incercat sa identific nevoile comunei, prioritatile, problemele cu care se confrunta cetatenii, indiferent de natura lor, probleme pe care le-am adus la cunostinta executivului si am urmarit rezolvarea lor acolo unde era cazul.

Am participat la aproape toate sedintele consiliului local, atat la cele ordinare cat si la cele extraordinare, cât și la sedintele Comisiei de specialitate din domeniul „Administratie publica locala, Juridica, Apararea ordinii si linistii publice, a drepturilor cetatenilor”, din care fac parte.

Am urmărit să scot in evidență plusurile, dar și minusurile existente in ansamblul discuțiilor pe marginea proiectelor de hotărâri, manifestând responsabilitate, transparență, profesionalism și respect pentru cetățenii localității. intervențiile și propunerile făcute au vizat domenii importante pentru viața comunității.

Activitatea de consilier local pe care am desfasurat-o, a fost in folosul comunitatii si a cetatenilor acesteia.

CONSILIER LOCAL

CIBEAN NELU

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support