Raportul de activitate pe anul 2017 al consilierului local BUN TEOFIL

ROMANIA

JUDETUL ARAD

COMUNA SAGU

CONSILIUL LOCAL

Raport de activitate

al consilierului local, pe anul 2017,

BUN TEOFIL, consilier local PNL

Subsemnatul BUN TEOFIL, în calitate de consilier al Consiliului Local Șagu, membru în comisia de specialitate din domeniul ” Activitati pentru programe de dezvoltare economico-sociale, Buget-finante, Administrarea domeniului Public si privat al comunei, Protectia mediului, Agricultura” ,in conformitate cu art.50, alin. 3 din Legea 393/2004, privind statutul alesilor locali si art. 52, alin. 4 din Legea nr.215/2001, privind administratia publica locala, prezint urmatorul raport de activitate pentru anul 2017.

Mi-am rezervat timpul necesar înaintea ședințelor de Consiliu Local pentru a analiza proiectele de hotărâri de Consiuliu Local, pentru a analiza activitățile prezentate, în scopul conturării unei viziuni generale și a unei opinii personale pertinente .

Am participat la aproape toate sedintele consiliului local, atat la cele ordinare cat si la cele extraordinare. Am participat la toate sedintele Comisiei de specialitate din care fac parte.

Sunt convins ca raportul prezentat nu este unul exhaustiv. Fiind un consilier vechi am reprezentarea unei activități bine conturate în acest domeniu, încerc să mă inspir din experiența pe care o am, să înțeleg în profunzime fenomenul actului administrativ, consultând în acest sens documente de specialitate. Ascult și apoi parcurg în mod logic, pașii pe care îi consider esentiali în așa fel incit raportul de drept administrativ ce se creeaza intre mine si cetatean sa fie cat mai eficient.

În calitate de ales local, am depus la termen și în conformitate cu prevederile legale în vigoare, declarația de interese și avere.

CONSILIER LOCAL

BUN TEOFIL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support