Raportul de activitate pe anul 2017 al consilierului local BUDIȘTEANU DĂNUȚ

ROMANIA

JUDETUL ARAD

COMUNA SAGU

CONSILIUL LOCAL

Raport de activitate pe anul 2017,

consilier local – BUDIȘTEANU DĂNUȚ

consilier local PNL

În temeiul prevederilor art. 51 alin. 4 din Legea nr. 215/2001 cu privire la administraţia publică locală, fiecare ales local din România are obligativitatea de a prezenta anual un raport de activitate privind desfăşurarea mandatului său. Scopul acestui demers este asigurarea transparenţei la nivelul administraţiei locale, pentru ca fiecare cetăţean să poată urmări activitatea aleşilor publici.

Am participat la aproape toate ședințele consiliului local, atât la cele ordinare cât și la cele extraordinare. Am participat la toate ședințele Comisiei de specialitate din domeniul ” Activitati pentru programe de dezvoltare economico-sociale, Buget-finante, Administrarea domeniului Public si privat al comunei, Protectia mediului, Agricultura”, din care fac parte. În cadrul acestei comisii, am verificat corectitudinea proiectelor de hotărâre propuse, din punct de vedere al legislaţiei actuale.

Am avut onoarea ca un număr semnificativ de persoane să mi se adreseze in legătură cu diverse probleme. Aceste discuții au avut loc ori de cate ori au fost considerate necesare de catre cetățenii comunei sau de către anumiți reprezentanți ai lor.

Ca reprezentant al localității Cruceni am menținut legătura permanentă cu locuitorii satului, ocazie cu care am transmis proiectele avizate în ședințele Consiliului Local, cu impact asupra cetățenilor, totodată preluând mesajele lor cu care am participat la discutii în plen, venind de asemenea cu propuneri pentru soluționarea lor.

CONSILIER LOCAL

Budișteanu Danut

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support